De Uiteinden & de Trucs van Sciencetext
De uiteinden van Blogging, het doorbladeren trucs en gegevensverwerkingshouweren

Zijn Uw Pagina's van de Fout Office2003blue?

25 januari, 2008 ˇ door David Bradley

De pagina van Office2003blue workfriendlyZiet u ooit vreemd 404 ontbrekende paginafouten in uw weblogs of uw de diagnostiekpagina van de Hulpmiddelen van Google Webmaster. Deze pagina's bevatten vaak de term „office2003blue“ die tussen een URL en een adres voor een pagina op uw plaats wordt geplakt. Vaker wel dan niet begint URL in kwestie „met workfriendly.net…“ en ligt daarin de aanwijzing in verband met de oorsprong en misschien de oplossing aan het probleem. Het zou kunnen zijn dat iemand probeert om uw plaats te vermommen van het los krijgen van chef-' ogen terwijl zij het op het werk lezen!

Het probleem, u zegt? Ja! Als de Hulpmiddelen van Google Webmaster soms honderden 404 fouten ziet die ogenschijnlijk door uw plaats toen worden veroorzaakt die geen goede zaak is, aangezien de fouten geen prijzen betekenen, betekenen zij beneden-rangschikt.

Het blijkt dat, workfriendly zoals zijn naam misschien voorstelt een plaats is die om het even welke website zal schaven u in het ingaat en de pagina zodat het kijkt als verfrist, veronderstelde u het, een pagina van het Bureau 2003. Blijkbaar, kunt u het in blauw of zilveren hebben, is het blauw het gebrek, vandaar Office2003blue in het midden van die foutenmeldingen. De eindresultaten is een (bijna) volledig goed werkende versie van om het even welke bepaalde pagina die meer als een document van het Bureau dan een website kijkt (de beelden zijn verborgen, wordt het formating genegeerd, maar de verbindingen zijn nog actief). Het is bijna uiteindelijk in de oude „Chef- belangrijkste“ toepassingen sommige mensen die worden gebruikt om op hun oude PCs van MS-dos in de goede oude dagen vóór het Web te hebben.

In elk geval, zou een typische verbinding als dit kunnen kijken:

„HTTP workfriendly.net/browse/Office2003Blue/http/
 www.yahoo.com//r/sx/*-http://search.yahoo.com/search "

U kon een manuscript aan uw plaats zelfs toevoegen om het te maken aan deze stijl in gebreke blijven en vermoedelijk sparen die pagina's en uw plaats re-uploaden zodat het wordt themed op deze wijze door gebrek. Waarom u zou willen doen dat ik niet het weet, maar het is niettemin een optie als u probeert om een plaats als document van het Bureau te vermommen.

In elk geval, is de bodemlijn dat als iemand, ergens workfriendly heeft gebruikt om uw plaats (grafische bovengenoemd toont Yahoo die door workfriendly ogen wordt gezien) te tonen, dan kansen is u gaat beginnen deze fouten in Google WMTs te zien, die, zoals ik zei, waarschijnlijk geen goede zaak is.

7 reacties tot dusver ↓

  • Pau Klein // 6 februari, 2008 in 7:15 p.m.

    Dat de fouten in de hulpmiddelen van Google Webmaster in mijn website gebeuren en ik heb ernstig beneden-gerangschikt.

    Wat kan ik doen?

    Laatste blogpost van Pau Klein.Castillo DE Játiva

  • David Bradley // Feb 6, 2008 at 7:48 pm

    It’s not necessarily connected to your down-ranking, that could be down to many other factors. You could contact the workfriendly people and ask them to remove all instances of your domain from their system and to block calls from their users to your site. That should get rid of the errors once Google respiders your site at the least, whether it will improve your rankings I don’t know.

    db

  • Billy The Blogging Poet // Mar 10, 2008 at 4:14 am

    As evidenced in the post below WorkFriendly.net is committing copyright infringement.

    http://bloggingpoet.squarespace.com/blogsboro/workfriendlynet-another-copyright-infringer.html

  • David Bradley // Mar 10, 2008 at 8:08 am

    Billy, they almost certainly are breaking copyright law (allegedly), but it’s not that they are a traditional scraper, your pages get spidered by their system when someone decides to hide your site behind their mask. I asked them to remove all references to my site and my GWMT 404s disappeared after a couple of days. However, someone else must have used the system again as they appeared once more at the end of last week.

    db

  • Billy The Blogging Poet // Mar 28, 2008 at 2:18 am

    David,
    You’re right in that Work Friendly isn’t a scraper in the traditional sense but in some ways Work Friendly is worse as they are infringing on anyone and everyone’s text based content even if the site doesn’t have RSS.

    And since I posted my rant I’m finding they’ve doubled the instances I find them in my logs. I’m working quietly behind the scenes to get them in deep water, send an e-mail and I’ll tell you how as I’m thinking the normal DMCA threats don’t work long term.

    Don’t worry, the means I’m using is legal.

  • Anonymous // Jun 17, 2008 at 1:21 pm

    Office2003Blue scraped pages can appear in Google searches.

    Some of the links are to malware sites, but site testers such as the AVG8 toolbar test ONLY the
    workfriendly dot net site.

    McAfee Site Advisor’s automated site testing
    also rates this one green.

    They should rate it RED !!!

  • David Bradley // Jun 17, 2008 at 4:29 pm

    Office2003blue pages are a right royal pain in the ass. I’ve reported them on several occasions, blacklisted them, and yet I still see their damned 404 errors in my Google Webmaster Tools accounts. Maybe I should start a campaign to get them closed down…

Leave a Comment

Comments are checked for spam before appearing, no need to post it twice.

Related Posts